Sunday, January 28, 2007

VERNON REID WITH JAMAALADEEN TACUMA AND G. CALVIN WESTON @ Tritone 3/17/07 - Phila., PA

TICKETS ONSALE NOW FOR VERNON REID WITH JAMAALADEEN TACUMA AND G. CALVIN WESTON

To buy tickets now, visit http://virtuous.com/events/v/350765688/

On Saturday, March 17th, legendary Living Colour guitarist and Black Rock Coalition founder Vernon Reid will join Philadelphia’s own Jamaaladeen Tacuma (bass) and G. Calvin Weston (drums) for an unforgettable one-night-only performance at Tritone. In addition to his 20-plus years with Living Colour, the Grammy-award winning Reid has had a critically-acclaimed solo career, including projects with DJ Logic, Masque, the Roots, Salif Keita, and James “Blood” Ulmer.

Thundering bassist Jamaaladeen Tacuma’s resume includes such varied collaborations as Carlos Santana, Amiri Baraka, Jeff Beck, Jean Paul Bourelly, the Roots, and Odeon Pope. He has appeared on Saturday Night Live and with the David Letterman band. Drummer G. Calvin Weston has been pounding away ever since seeing Stevie Wonder, the Jackson Five, and James Brown at the Uptown on Broad Street. Weston went on to record and tour with Ornette Coleman, Tricky, Medeski Martin & Wood, Derek Bailey, and his playing can be heard on several movies, including Get Shorty.

Tickets will be $15 at the door, but a limited number of $12 advance tickets are available .. by visiting this link:

Virtuos Tickets

By purchasing tickets .., you are automatically entered in a random drawing for a $100 gift certificate for a DiPinto Guitar, courtesy of DiPinto Guitars.

This night will also feature $3 beers from Downingtown’s Victory Brewing Company.

Please note that at the request of the artists, this will be a non-smoking event.

VERNON REID + JAMAALADEEN TACUMA + G. CALVIN WESTON
Saturday, March 17th / 10pm showtime / 21+ with valid ID
Tritone, 1508 South Street, Philadelphia, PA, (215) 545-0475
$12 advance / $15 door
ADVANCE TICKETS ARE NOT AVAILABLE AT TRITONE, ONLY ..

NOTE TO PRESS: Hi-res images and interviews are available.

http://www.myspace.com/vernonreid
http://www.myspace.com/jamaaladeen
http://www.myspace.com/calvinweston
http://www.myspace.com/tritone
http://www.victorybeer.com
http://www.dipintoguitars.com

http://www.myspace.com/vfiorillo

3 comments:

Yellow Blade said...

Đến với giao nhận 247 thì việc vận chuyển hàng đi nhật giá rẻ, order hàng nhật bản giá rẻ sẽ không còn gì là khó khăn cả. Chúng tôi sẽ giúp bạn giải quyết các thủ tục vấn đề phát sinh khi vận chuyển hàng. Không chỉ phục vụ cho mỗi nước Nhật chúng tôi còn phục vụ cho nhiều đất nước qua các dịch vụ vận chuyển ship hàng hay gửi hàng đi. Cụ thể như ở Mỹ chúng tôi có dịch vụ mua hàng mỹ, order hàng mỹ, chuyển hàng đi mỹ giá rẻ nhất. Ở trên các bán hàng online nổi trên thế như amazon thì chúng tôi có Fado chuyên phục vụ nhu cầu mua hàng trên amazon của quý khách. Hãy đến với chúng tôi để được phục vụ tốt nhất nhé.

chuyenphatnhanhquocte said...

Mua hộ hàng hóa tại Mỹ
Bạn đang muốn mua một món hàng chính hãng tại Mỹ nhưng không có thời gian để tìm hiểu cũng như làm các thủ tục phức tạp? Bạn đang tự hỏi, làm thế nào để có thể ngồi tại nhà và nhờ ai đó mua hộ hàng giúp mình? Và làm cách nào để được mua hộ hàng hóa tại Mỹ nhanh nhất, đơn giản an toàn và thuận tiện với chi phí dịch vụ thấp nhất?
Click vào đây
Nhấn vào đây mua hàng
Xem thêm: Dịch vụ ship hàng từ Mỹ về Việt Nam - Nhận order hàng Mỹ giá rẻ - Nhập hàng từ Mỹ về Việt Nam - Chuyển hàng đi Mỹ
cách mua hàng
cách mua hàng thế nào
Thật đơn giản, hãy đến với dịch vụ mua hộ hàng hóa tại Mỹ giá rẻ của hangmyshipnhanh.vn
Sử dụng dịch vụ này, chỉ với một cú click chuột, hàng hóa từ 50 bang của Mỹ sẽ hiện ngay trước mắt bạn, mang đến cho bạn cơ hội được sử dụng những sản phẩm chất lượng, uy tín mà không cần phải tốn quá nhiều thời gian và công sức.

Với dịch vụ mua hộ hàng hóa tại Mỹ giá rẻ của hangmyshipnhanh.vn, bạn chỉ cần bạn cung cấp thông tin về sản phẩm và website muốn mua hàng, chúng tôi sẽ giúp bạn thực hiện các quy trình còn lại, bao gồm mua và vận chuyển từ A – Z tùy yêu cầu của bạn.

Unknown said...

Mua hàng trên ebay